06-13-2024, 06:25 PM | #1 | |||||||||
Üye No: 576
Üye Grubu: Üye
Konular: 44
Şube: Bolu Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:
Level: 5 [] Paylaşım: 0 / 116 Teşekkürler: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
Bir Davet Var - Serdar Yıldırım
BİR DAVET VAR
Gelin Atatürkçü olalım. Özgürlük yolunda adım atalım. Çevremize mutluluk saçalım. İyinin iyisi biz olalım. * * * * Fikir ve düşünce bakımından Yaşam ve yaşam biçimi bakımından Hayatta yaratılan tarz bakımından Dünya durdukça örnek olalım. * * * * Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez. Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında Fikirler beni etkilemez. İlkelerinin savunucusu olalım. * * * * Hayatı birlikte sorgulayalım. Gerçek olan nedir, bunu araştıralım. Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım. Atatürk hayatın gerçeği diyelim. * * * * Atatürk zaman saatini kurdu. Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim. SON Yazan: Serdar Yıldırım ---------------------------------------- GÜZEL İNSANLAR Bunlar güzel insanlar Atatürkçülüğü savunuyorlar Bunlar güzel insanlar Biz Atatürkçüyüz diyorlar. * * * * Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında Çalışmalar yapıyorlar Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar. * * * * Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım O fikirlerin en büyük savunucusu olalım Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim. * * * * Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa Bunları aramızdan söküp atalım. SON ---------------------------------------- VATANSEVER OLMAK Vatanına ihanet etmemek Sana ekmek ve su veren Eli ısırmamak O ele saygı duymak O elin sahibini Özlemle hatırlamak. * * * * Sekiz yıl ailesinden uzak kalan Savaşlarda yaralanan Aç kalan, susuz kalan Ülkesini işgal eden düşmanları Sonunda bozguna uğratan Dünyada emsal teşkil eden Baskı altındaki milletleri ayaklandıran O başardı, biz de başarırız dedirten Büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk. * * * * İnsan olmanın nimetlerinden yararlanma Akıl ve fikir yetilerini kullanma Özgün düşünme yeteneğini kullanarak Hiçbir baskı altında kalmadan Atatürkçüyüm demelisin. * * * * Atatürkçü olmak bir erdemdir Atatürkçü olmak bir fazilettir Atatürkçü olmak hayatın anlamını kavramaktır Atatürkçü olmak aydınlık yarınlara ulaşmaktır. SON ----------------------------------------------- ATATÜRK DEVRİMLERİ Devrim değişimdir, çağdaşlaşmadır, medenileşmedir Devrim kültürdür, bilgidir, akıldır Devrim olağanüstüdür, reddedilemez bir karakterdir Devrim aklın ve mantığın kabul etmediğini ortadan kaldırandır. * * * * Devrim yapan milletler gelişmiştir, modernleşmiştir Devrim yapmayan milletler akıl ve fikir yetisinden yoksundur Onlar doğru ile yanlışı birbirinden ayıramamıştır Dış güçlerin etkisiyle ya savaş halindedir ya da bölünmüştür, parçalanmıştır * * * * Bin yıllık, iki bin yıllık bir taş özelliğini kaybeder Eski zamanlara göre, daha bir kırılgandır Dünya görüşü olarak, yaşam kalitesi olarak Gerçek olarak, yaşadığın yıllara yakın bir dünya görüşünü benimsemektir. * * * * Bu dünyanın güneşi ve ayı bellidir Bu dünyanın gündüzü ve gecesi bellidir Ben bu dünya yok olmadan, evren dağılmadan Geleceğimizin ne olacağının peşindeyim. * * * * Şu durmadan kurulup dağılan evrende Ben hiçbir zaman boşa nefes almadım Ben bu dünyaya yalan dünya demedim Dünya yalan olmadı, gerçek işte karşımda. SON Yazan: Serdar Yıldırım KARANLIK BENDEN KORKTU Yazan Ve Okuyan: Serdar Yıldırım https://youtu.be/VNJDgoLi7Bo?si=ltS7p7CwVDQU18m6 |
|||||||||
Serdar102 Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Bir Tek Sen Varsın - Serdar Yıldırım | Sizin Şiirleriniz | Serdar102 font> | 0 | 144 | 06-28-2024 06:36 PM |
Aşkıma Gölge Düştü - Serdar Yıldırım | Sizin Şiirleriniz | Serdar102 font> | 0 | 222 | 06-28-2024 06:35 PM |
Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım | Sizin Şiirleriniz | Serdar102 font> | 0 | 116 | 06-28-2024 06:34 PM |
Wampirin Ağzı Kan İçindeydi | Esrarengiz Olaylar | Serdar102 font> | 0 | 244 | 06-28-2024 06:32 PM |
Özgürlük Savaşçısı Baba Koç - Serdar Yıldırım | Esrarengiz Olaylar | Serdar102 font> | 0 | 230 | 06-28-2024 06:32 PM |
Etiketler |
atatürk, bir, devrim, dünya, olalım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 1 | |
Serdar102 font> |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Kuruluş : 2021 SohbetDostu Forum" her hakkı saklıdır. SohbetDostu-Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaşılır. |
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sohbetdostu forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sohbetdostu forum hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbetdostu forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.
|