![]() |
|
|
|||||||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: May 2022
Üye Grubu: Üye
Konular: 3
Ţube: Konya Ţubesi Ýliţki Durumu: Ýliţkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuđu Takým:
Level: 1 [ ]Paylaţým: 0 / 2 Teţekkürler: 0 2 Mesajýna 2 Kere Teţekkür Edildi REP Gücü : 5
REP Puaný : 10
REP Seviyesi :
![]() |
YanĂ˝yorum — Yasin KeleĂľ & NeĂľet ErtaĂľ - YanĂ˝yorum — Yasin KeleĂľ & NeĂľet ErtaĂľ (2:49) Club & YanmadĂ˝n MĂ˝ — Aysel Yakupoðlu - Club & YanmadĂ˝n MĂ˝ — Aysel Yakupoðlu (5:12) Yara — Bilal Sonses & Ziynet Sali - Yara — Bilal Sonses & Ziynet Sali (3:29) Yaram Derinden ── Sura ĂťskÉ™ndÉ™rli - Yaram Derinden ── Sura ĂťskÉ™ndÉ™rli (3:02) YarĂ˝nlar — Fundyy - YarĂ˝nlar — Fundyy (2:55) Yasin AydĂ˝n — Yare El Deðdi - Yasin AydĂ˝n — Yare El Deðdi (3:02) YatĂ˝ya — Melis Kar - YatĂ˝ya — Melis Kar (3:19) Yerli Plaka — Ceza - Yerli Plaka — Ceza (4:24) YĂ˝ldĂ˝z Tilbe — DelikanlĂ˝m - YĂ˝ldĂ˝z Tilbe — DelikanlĂ˝m (5:25) Yolcu — NeĂľet ErtaĂľ - Yolcu — NeĂľet ErtaĂľ (3:21) Yolla — Tarkan - Yolla — Tarkan (4:43) Yusuf Tomakin — Fesuphanallah - Yusuf Tomakin — Fesuphanallah (4:05) YĂĽrĂĽyorum Dikenlerin ĂśstĂĽne — Sasa - YĂĽrĂĽyorum Dikenlerin ĂśstĂĽne — Sasa (4:03) Zara — HatĂ˝ran Yeter - Zara — HatĂ˝ran Yeter (4:32) Zeynep BastĂ˝k — Lan - Zeynep BastĂ˝k — Lan (2:28) Ziynet Sali — Bana Da Söyle - Ziynet Sali — Bana Da Söyle (4:06) AdĂ˝mĂ˝zĂ˝ Göklere YazdĂ˝rdĂ˝m — GĂĽlben Ergen - AdĂ˝mĂ˝zĂ˝ Göklere YazdĂ˝rdĂ˝m — GĂĽlben Ergen (2:34) AfĂľin Akyol — Ýðdeli Yar - AfĂľin Akyol — Ýðdeli Yar (2:39) Aðlayacak — Ăťlkan GĂĽnüç & Ăživa - Aðlayacak — Ăťlkan GĂĽnüç & Ăživa (3:02) Ah Bana Ah Çektirme AĂľk — YĂ˝ldĂ˝z Tilbe - Ah Bana Ah Çektirme AĂľk — YĂ˝ldĂ˝z Tilbe (2:35) Ah Zaman — Derya Uluð - Ah Zaman — Derya Uluð (2:50) Ahmet Kaya — Kum Gibi - Ahmet Kaya — Kum Gibi (3:33) AklĂ˝m TakĂ˝ldĂ˝ — Orhan Gencebay - AklĂ˝m TakĂ˝ldĂ˝ — Orhan Gencebay (4:15) AklĂ˝ma Kalbime Her GeliĂľinde — Elif Ă–zay - AklĂ˝ma Kalbime Her GeliĂľinde — Elif Ă–zay (2:24) Alain Delon — Ozan Doðulu & SĂ˝la - Alain Delon — Ozan Doðulu & SĂ˝la (3:52) Buray — Alaz Alaz - Buray — Alaz Alaz (3:09) Aleni Aleni ── Volkan Konak - Aleni Aleni ── Volkan Konak (5:38) Ali DayĂ˝ — Çubuklu YaĂľar - Ali DayĂ˝ — Çubuklu YaĂľar (4:06) Allah Allah — Ăťbrahim Tatlises - Allah Allah — Ăťbrahim Tatlises (3:42) Aman GĂĽzel YavaĂľ YĂĽrĂĽ — HalodayĂ˝ & Azer BĂĽlbĂĽl - Aman GĂĽzel YavaĂľ YĂĽrĂĽ — HalodayĂ˝ & Azer BĂĽlbĂĽl (2:29) AnkaralĂ˝ HĂĽseyin — La Bize Her Yer Angara - AnkaralĂ˝ HĂĽseyin — La Bize Her Yer Angara (2:41) AnlamĂ˝yosun — Gamze - AnlamĂ˝yosun — Gamze (4:05) Anormal — Alizade - Anormal — Alizade (2:51) Çaðla & Emrah Karaduman — Ara Beni - Çaðla & Emrah Karaduman — Ara Beni (3:12) As BayraklarĂ˝ — Simge - As BayraklarĂ˝ — Simge (3:08) AĂľk Çiçeðim — Oktay GĂĽrtĂĽrk - AĂľk Çiçeðim — Oktay GĂĽrtĂĽrk (2:24) AĂľk GĂĽlĂĽmĂĽz Solsa Bile — Sibel Can & Hakan Altun - AĂľk GĂĽlĂĽmĂĽz Solsa Bile — Sibel Can & Hakan Altun (3:12) AĂľk Var Diyorsan — Selahattin Can Ă–ztaĂľ - AĂľk Var Diyorsan — Selahattin Can Ă–ztaĂľ (3:07) AteĂľten Gömlek — Sagopa Kajmer - AteĂľten Gömlek — Sagopa Kajmer (3:54) Ayaðýnda Kundura — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Ayaðýnda Kundura — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:06) Ayan BabakiĂľiyeva & Nadir QafarzadÉ™ — SÉ™nin Üçün - Ayan BabakiĂľiyeva & Nadir QafarzadÉ™ — SÉ™nin Üçün (3:27) Ayda — Alla Beni Pulla Beni - Ayda — Alla Beni Pulla Beni (3:10) Aysel Aydoðan — Ne Bilsin Eller - Aysel Aydoðan — Ne Bilsin Eller (3:34) Aysel ĆŹlizadÉ™ — YandĂ˝rdĂ˝n QÉ™lbimi - Aysel ĆŹlizadÉ™ — YandĂ˝rdĂ˝n QÉ™lbimi (3:23) Aysel Yakupoðlu — Tarifi Zor - Aysel Yakupoðlu — Tarifi Zor (3:09) Baða Gel Bostana Gel — Kubat - Baða Gel Bostana Gel — Kubat (3:18) Baha — GĂĽlĂĽ Susuz Seni AĂľksĂ˝z BĂ˝rakmam - Baha — GĂĽlĂĽ Susuz Seni AĂľksĂ˝z BĂ˝rakmam (3:02) Bana BĂ˝rak — Derya Ăśrkmez - Bana BĂ˝rak — Derya Ăśrkmez (3:30) Bana Sor Zurna — Drinche - Bana Sor Zurna — Drinche (2:00) BangĂ˝r BangĂ˝r — GĂĽlĂľen - BangĂ˝r BangĂ˝r — GĂĽlĂľen (3:52) SarĂ˝ Çizmeli Mehmet Aða — Barýþ Manço - SarĂ˝ Çizmeli Mehmet Aða — Barýþ Manço (2:43) BaskĂ˝n — DJ Sivo & Ceza & Gazapizm - BaskĂ˝n — DJ Sivo & Ceza & Gazapizm (3:33) Ben Deðilim — Mela Bedel - Ben Deðilim — Mela Bedel (3:27) Ben Fero — Demet AkalĂ˝n - Ben Fero — Demet AkalĂ˝n (4:16) Ben SarhoĂľ Oldum — Kamuran Akkor & Ceza - Ben SarhoĂľ Oldum — Kamuran Akkor & Ceza (3:11) BengĂĽ — YaralĂ˝ - BengĂĽ — YaralĂ˝ (4:00) Benim Gibi Olmayacak — Ăťpek Ă–zdemir - Benim Gibi Olmayacak — Ăťpek Ă–zdemir (2:57) Bergen — Benim Ýçin ĂśzĂĽlme - Bergen — Benim Ýçin ĂśzĂĽlme (3:19) Berna Tan — KĂ˝na - Berna Tan — KĂ˝na (5:18) Berrak Derin — Var MĂ˝sĂ˝n - Berrak Derin — Var MĂ˝sĂ˝n (4:10) Bezdim Valla — Fundyy - Bezdim Valla — Fundyy (2:26) Bilal HancĂ˝ — SevdanĂ˝n Böylesi - Bilal HancĂ˝ — SevdanĂ˝n Böylesi (3:04) Bin Arabama — Erci-E - Bin Arabama — Erci-E (4:01) Binnaz — Ciguli - Binnaz — Ciguli (4:34) Bir AyrĂ˝lĂ˝k ĂžarkĂ˝sĂ˝ — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Bir AyrĂ˝lĂ˝k ĂžarkĂ˝sĂ˝ — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (5:00) Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe - Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe (4:19) Bir Nefes — AslĂ˝ HĂĽnel - Bir Nefes — AslĂ˝ HĂĽnel (2:25) Bir Varmýþ Bir YokmuĂľ — CĂĽneyt Kuzu - Bir Varmýþ Bir YokmuĂľ — CĂĽneyt Kuzu (3:04) Biz Ăťstanbulla AnlaþýrĂ˝z & Sen Affetsen Ben Affetmem — ÇakĂ˝r & Bergen - Biz Ăťstanbulla AnlaþýrĂ˝z & Sen Affetsen Ben Affetmem — ÇakĂ˝r & Bergen (3:36) Katmer Katmer & BAYBAY — Blok3 & Lara - Katmer Katmer & BAYBAY — Blok3 & Lara (3:45) Bora Duran — GĂĽl Senin Tenin - Bora Duran — GĂĽl Senin Tenin (4:47) Bu Gece — GĂĽlĂľen - Bu Gece — GĂĽlĂľen (3:44) Bu KaçýncĂ˝ Vedan — Ata AlabaĂľ - Bu KaçýncĂ˝ Vedan — Ata AlabaĂľ (2:19) Bu NasĂ˝l Sevmek — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Bu NasĂ˝l Sevmek — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:03) Bulud Olsam — GĂĽnel Zeynalova - Bulud Olsam — GĂĽnel Zeynalova (4:05) Buray — Deli KĂ˝z - Buray — Deli KĂ˝z (3:15) Burcu GĂĽneĂľ & Yalçýn AĂľan — Gidiyorum - Burcu GĂĽneĂľ & Yalçýn AĂľan — Gidiyorum (4:38) Camdan Cama — Hakan Peker - Camdan Cama — Hakan Peker (3:25) Canan — Adam OlaydĂ˝n - Canan — Adam OlaydĂ˝n (2:46) Canan Çal — Galiba - Canan Çal — Galiba (2:56) Catwork & Tarkan — Geççek - Catwork & Tarkan — Geççek (3:20) Cem Karaca — Raptiye Rap Rap - Cem Karaca — Raptiye Rap Rap (3:56) Ceren Altun — Ăťki Aþýk - Ceren Altun — Ăťki Aþýk (3:15) CevapsĂ˝z Çýnlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman - CevapsĂ˝z Çýnlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman (3:33) Ceza & Sagopa Kajmer — Neyim Var Ki - Ceza & Sagopa Kajmer — Neyim Var Ki (2:50) Ciðerim YanĂ˝yor — Nesrin Kopuz - Ciðerim YanĂ˝yor — Nesrin Kopuz (3:53) Clup & Bir Daha Yak — Sura ĂťskÉ™ndÉ™rli - Clup & Bir Daha Yak — Sura ĂťskÉ™ndÉ™rli (3:48) Çaðla — Saz mĂ˝ Caz mĂ˝ - Çaðla — Saz mĂ˝ Caz mĂ˝ (3:27) ÇalgĂ˝ Çengi — Elvan Dalton - ÇalgĂ˝ Çengi — Elvan Dalton (3:46) Çalkala — Demet AkalĂ˝n - Çalkala — Demet AkalĂ˝n.mp3 (3:15) Çare Gelmez — Ăťbrahim Erkal - Çare Gelmez — Ăťbrahim Erkal (3:36) Çingenem — Ebru GĂĽndeĂľ - Çingenem — Ebru GĂĽndeĂľ (2:49) Çok TatlĂ˝sĂ˝n — Serap Sapaz - Çok TatlĂ˝sĂ˝n — Serap Sapaz (3:47) Çokta Deli Oynuyon — AnkaralĂ˝ Yasemin - Çokta Deli Oynuyon — AnkaralĂ˝ Yasemin (3:42) ÇöpcĂĽler — Erkin Koray - ÇöpcĂĽler — Erkin Koray.mp3 (5:37) Daha Ăťyi — Hande Ăśnsal - Daha Ăťyi — Hande Ăśnsal (3:00) DarĂ˝ldĂ˝m DarĂ˝ldĂ˝m Ben Sana CanĂ˝m — Akbaba Ăťkilisi - DarĂ˝ldĂ˝m DarĂ˝ldĂ˝m Ben Sana CanĂ˝m — Akbaba Ăťkilisi (2:59) Dayan Dedin Bu Da Geçer Dedin — Kerim Araz & Sevgim YĂ˝lmaz - Dayan Dedin Bu Da Geçer Dedin — Kerim Araz & Sevgim YĂ˝lmaz (2:37) Dayanamam Ben Bu Son GidiĂľine — Sibel Bilgiç - Dayanamam Ben Bu Son GidiĂľine — Sibel Bilgiç (2:58) Deli Miyim Ben — Âþýk Mahzuni Ăžerif - Deli Miyim Ben — Âþýk Mahzuni Ăžerif (2:30) Demet AktaĂľ — SarĂ˝l Bana - Demet AktaĂľ — SarĂ˝l Bana (3:03) Deniz Toprak — Diz Dize - Deniz Toprak — Diz Dize (2:45) Depresif Pollyanna — Alex - Depresif Pollyanna — Alex (3:58) Derdin Derdin — Birsen Boyraz - Derdin Derdin — Birsen Boyraz (3:32) Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Dertler Derya OlmuĂľ - Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Dertler Derya OlmuĂľ (3:15) Dertli Dertli — Kanun YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m & Ă–mer Topçu - Dertli Dertli — Kanun YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m & Ă–mer Topçu (3:55) Derya BedavacĂ˝ & Bilal Sonses — Sende KaldĂ˝ YĂĽreðim - Derya BedavacĂ˝ & Bilal Sonses — Sende KaldĂ˝ YĂĽreðim (3:53) Derya YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m ➖ Ă–yle Bir Yerdeyim Ki - Derya YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m ➖ Ă–yle Bir Yerdeyim Ki (3:39) Destur — Serhat Biricik - Destur — Serhat Biricik (2:50) Dilan Çýtak — Dom Dom KurĂľunu - Dilan Çýtak — Dom Dom KurĂľunu (2:46) DJ Orcun & Salih Duman & Zerrin — Ăťki Keklik - DJ Orcun & Salih Duman & Zerrin — Ăťki Keklik (3:42) Dom Dom KurĂľunu — Ăťbrahim TatlĂ˝ses & Dua Lipa - Dom Dom KurĂľunu — Ăťbrahim TatlĂ˝ses & Dua Lipa (2:15) Dön Diyemem — Ă–zge Biroðlu - Dön Diyemem — Ă–zge Biroðlu (3:08) Dur Ya Da KoĂľ Bana — Taylan Kaya - Dur Ya Da KoĂľ Bana — Taylan Kaya (3:55) DĂĽm Tek Tek — Hadise - DĂĽm Tek Tek — Hadise (4:03) DĂĽĂľmez Kalkmaz — Canbay & Wolker - DĂĽĂľmez Kalkmaz — Canbay & Wolker (2:35) Ebru GĂĽndeĂľ — Cennet - Ebru GĂĽndeĂľ — Cennet (3:09) Ben Bilmem — Ebru YaĂľar - Ben Bilmem — Ebru YaĂľar (3:00) Ecemce — ĂžaĂľkĂ˝n - Ecemce — ĂžaĂľkĂ˝n (3:39) EdalĂ˝da ModalĂ˝ Yar — Mustafa TaĂľ - EdalĂ˝da ModalĂ˝ Yar — Mustafa TaĂľ (3:23) Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan GĂĽnaydin - Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan GĂĽnaydin (5:58) Elinden Geleni ArdĂ˝na Koyma — Ebru YaĂľar - Elinden Geleni ArdĂ˝na Koyma — Ebru YaĂľar (2:35) Ellerim Yakanda — SĂ˝la Ăžahin - Ellerim Yakanda — SĂ˝la Ăžahin (2:41) Enisa & Ăťbrahim TatlĂ˝ses — MaviĂľim & Count My Blessings - Enisa & Ăťbrahim TatlĂ˝ses — MaviĂľim & Count My Blessings (2:40) Era7capone & Batuflex & Narco — CĂ˝stak - Era7capone & Batuflex & Narco — CĂ˝stak (2:16) Esmer Bir AkĂľam Vakti — Eylem AktaĂľ - Esmer Bir AkĂľam Vakti — Eylem AktaĂľ (2:48) Evelallah — Barýþ Manço - Evelallah — Barýþ Manço (4:56) Farfara & Kesik Cayir — Dj Efsane - Farfara & Kesik Cayir — Dj Efsane (5:41) FaydasĂ˝ Yok — Nahide Babashli - FaydasĂ˝ Yok — Nahide Babashli (2:28) Ferdi Tayfur — Bende Ă–zledim - Ferdi Tayfur — Bende Ă–zledim (3:02) FĂ˝rtĂ˝na — Yeni TĂĽrkĂĽ - FĂ˝rtĂ˝na — Yeni TĂĽrkĂĽ (3:26) Fundyy — Koyu Kahverengi - Fundyy — Koyu Kahverengi (2:39) Galiba — Nigar Muharrem - Galiba — Nigar Muharrem (4:20) Gamze Ă–kten — Gecenin Üçünde - Gamze Ă–kten — Gecenin Üçünde (3:07) Gece Gibi GönlĂĽn — Irmak ArĂ˝cĂ˝ - Gece Gibi GönlĂĽn — Irmak ArĂ˝cĂ˝ (3:16) Geççek ── Tarkan - Geççek ── Tarkan (3:14) Gelesin Var — Giz - Gelesin Var — Giz (2:57) Gesi BaðlarĂ˝ — Ayça Bingöl - Gesi BaðlarĂ˝ — Ayça Bingöl (3:03) Gidesim Gelmiyor — Reyhan Karaca - Gidesim Gelmiyor — Reyhan Karaca.mp3 (5:18) Gir KanĂ˝ma — Harun Kolçak & Ăťrem Derici - Gir KanĂ˝ma — Harun Kolçak & Ăťrem Derici (4:00) Git Çatla — Ece Ronay - Git Çatla — Ece Ronay (2:35) Gizli AĂľk — Feride Hilal AkĂ˝n & Hakan Tunçbilek - Gizli AĂľk — Feride Hilal AkĂ˝n & Hakan Tunçbilek (3:46) Gökçe KĂ˝rgĂ˝z — AĂľk Çiçeðim - Gökçe KĂ˝rgĂ˝z — AĂľk Çiçeðim (5:37) Göksel — GĂĽnĂĽn Birinde - Göksel — GĂĽnĂĽn Birinde (2:23) GönlĂĽmĂĽn Efendisi — Ebru GĂĽndeĂľ - GönlĂĽmĂĽn Efendisi — Ebru GĂĽndeĂľ (3:03) GĂĽlĂľen — Be Adam - GĂĽlĂľen — Be Adam (2:50) GĂĽnay Aksoy — Heryer KaranlĂ˝k - GĂĽnay Aksoy — Heryer KaranlĂ˝k (3:35) GĂĽz — Enes Ăťpek & Hala Asfoor - GĂĽz — Enes Ăťpek & Hala Asfoor (3:11) Hacel ObasĂ˝ — Orhan Hakalmaz - Hacel ObasĂ˝ — Orhan Hakalmaz (2:12) Hakan DemirtaĂľ — Sevme - Hakan DemirtaĂľ — Sevme (4:00) Hande Ăśnsal — Daha Ăťyi - Hande Ăśnsal — Daha Ăťyi (3:38) Hangimiz Sevmedik — MĂĽslĂĽm GĂĽrses - Hangimiz Sevmedik — MĂĽslĂĽm GĂĽrses (4:43) Hani Bekleyecektin — Sevda Ă–zkaran - Hani Bekleyecektin — Sevda Ă–zkaran (5:17) Hani Çaðýrdýðýn KĂ˝zlar Nerdeler Osman — LVBEL C5 & Sezen Aksu - Hani Çaðýrdýðýn KĂ˝zlar Nerdeler Osman — LVBEL C5 & Sezen Aksu (3:06) Harika — Ebru GĂĽndeĂľ - Harika — Ebru GĂĽndeĂľ (2:49) HatĂ˝ralar — Ferdi Tayfur - HatĂ˝ralar — Ferdi Tayfur (3:59) Hayat — MĂĽslĂĽm - Hayat — MĂĽslĂĽm (2:23) HayatĂ˝m Kaymýþ — Melek Mosso - HayatĂ˝m Kaymýþ — Melek Mosso (2:46) Haydi Gel Benimle Ol — Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol — Sezen Aksu (3:00) Haydi Söyle — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Haydi Söyle — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:23) Hep Yek — Asuman Krause - Hep Yek — Asuman Krause.mp3 (4:17) Her HĂĽcrem Seni ÇaðýrĂ˝rken — Feride Hilal AkĂ˝n - Her HĂĽcrem Seni ÇaðýrĂ˝rken — Feride Hilal AkĂ˝n (2:21) HerĂľeyim Oldun — Ersan Er & Çaðatay Akman - HerĂľeyim Oldun — Ersan Er & Çaðatay Akman (3:44) HoĂľuna MĂ˝ Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu - HoĂľuna MĂ˝ Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu (3:46) Hovarda — AnkaralĂ˝ NamĂ˝k - Hovarda — AnkaralĂ˝ NamĂ˝k (3:07) HĂĽseyin Kaðýt — KĂ˝zlar Dura Dura - HĂĽseyin Kaðýt — KĂ˝zlar Dura Dura (3:24) Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Aramam - Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Aramam (3:17) Ýçim Yanar — Ferdi Tayfur - Ýçim Yanar — Ferdi Tayfur (3:07) Ăťki GözĂĽm — Sezen Aksu - Ăťki GözĂĽm — Sezen Aksu (3:45) Ăťkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüþümler - Ăťkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüþümler (2:37) Ăťlle De Sen — Azer BĂĽlbĂĽl - Ăťlle De Sen — Azer BĂĽlbĂĽl (4:03) Ăťrem Derici — Kaçýn KurasĂ˝ - Ăťrem Derici — Kaçýn KurasĂ˝ (2:50) Ăťrem GĂĽral — Sarmaþýk - Ăťrem GĂĽral — Sarmaþýk (3:46) Ăťstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer - Ăťstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer (3:12) Mustafa Sandal — Ăťsyankar - Mustafa Sandal — Ăťsyankar (3:17) Ýþim Olmaz — Tarkan - Ýþim Olmaz — Tarkan (3:38) Jandarma & Levitating — Mahmut Tuncer & Dua Lipa & DaBaby & E.Karaman - Jandarma & Levitating — Mahmut Tuncer & Dua Lipa & DaBaby & E.Karaman (4:14) Kahraman Deniz — Uzak Gelecek - Kahraman Deniz — Uzak Gelecek (3:15) Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Kal Benim Ýçin - Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Kal Benim Ýçin (3:59) Kalmam — Ebru YaĂľar - Kalmam — Ebru YaĂľar (4:42) Kamuran Akkor — AteĂľe AttĂ˝n Beni - Kamuran Akkor — AteĂľe AttĂ˝n Beni (4:48) Kanunlar Gibi — Derya Uluð - Kanunlar Gibi — Derya Uluð (3:30) KaranlĂ˝kta — Ahmet Kaya - KaranlĂ˝kta — Ahmet Kaya (3:57) KâzĂ˝m Koyuncu — Ýþte Gidiyorum - KâzĂ˝m Koyuncu — Ýþte Gidiyorum (3:03) Kenan Doðulu — ÇakkĂ˝dĂ˝ - Kenan Doðulu — ÇakkĂ˝dĂ˝ (2:40) Kiraz DalĂ˝ — Efe GĂĽngör - Kiraz DalĂ˝ — Efe GĂĽngör (4:05) Kolpa — Beni Aşka İnandĂ˝r - Kolpa — Beni Aşka İnandĂ˝r (4:24) Kördüðüm — Tuðçe Kandemir - Kördüðüm — Tuðçe Kandemir (2:38) KulĂĽp — Ozan Doðulu & Demet AkalĂ˝n - KulĂĽp — Ozan Doðulu & Demet AkalĂ˝n (3:47) La Tes'alni|EniĂľte — Myriam Fares & Bendeniz - La Tes'alni|EniĂľte — Myriam Fares & Bendeniz (3:48) Lanto — AðladĂ˝kça - Lanto — AðladĂ˝kça (2:12) Leila — Reynmen - Leila — Reynmen (2:54) Leman Aliyeva — Nine Yarim Nine - Leman Aliyeva — Nine Yarim Nine (3:56) Leyla & Mecnun — Cem Belevi - Leyla & Mecnun — Cem Belevi (2:57) Liman — AyĂľegĂĽl CoĂľkun - Liman — AyĂľegĂĽl CoĂľkun (3:08) Tuðçe Kandemir — Maðusa LimanĂ˝ - Tuðçe Kandemir — Maðusa LimanĂ˝ (3:18) Mahsun KĂ˝rmĂ˝zĂ˝gĂĽl — BelalĂ˝m - Mahsun KĂ˝rmĂ˝zĂ˝gĂĽl — BelalĂ˝m (3:02) MaviĂľim — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - MaviĂľim — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:36) Mevzum Derin — Irmak ArĂ˝cĂ˝ - Mevzum Derin — Irmak ArĂ˝cĂ˝ (2:20) Meyhaneci — Ebru gĂĽndeĂľ - Meyhaneci — Ebru gĂĽndeĂľ (3:09) MezarlĂ˝k — Demet Elloo - MezarlĂ˝k — Demet Elloo (2:48) Misafir — Simge - Misafir — Simge (4:50) Muazzez Ersoy — KĂ˝rĂ˝lsĂ˝n Ellerim - Muazzez Ersoy — KĂ˝rĂ˝lsĂ˝n Ellerim (3:08) Murat Boz — Kalamam ArkadaĂľ - Murat Boz — Kalamam ArkadaĂľ (3:55) Murat Yaprak & Sevda Ă–zkaran — Haram Geceler - Murat Yaprak & Sevda Ă–zkaran — Haram Geceler (3:15) Musa & GĂĽlĂľah — Çek Git Bebeðim - Musa & GĂĽlĂľah — Çek Git Bebeðim (3:22) Musa Eroðlu — Mihriban - Musa Eroðlu — Mihriban (3:41) Mustafa Sandal — Gidenlerden - Mustafa Sandal — Gidenlerden (4:33) Mutlu Ol Yeter — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Mutlu Ol Yeter — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:00) MĂĽsadenle — Zehra - MĂĽsadenle — Zehra (2:46) Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Nankör Kedi - Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Nankör Kedi (3:19) Nar Danesi — Tuðçe Kandemir & Bilal Sonses - Nar Danesi — Tuðçe Kandemir & Bilal Sonses (2:31) NasĂ˝r — Melike Ăžahin - NasĂ˝r — Melike Ăžahin (4:02) Ne & Dum Tek Tek — LvbelC5 & Hadise - Ne & Dum Tek Tek — LvbelC5 & Hadise (2:19) Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam — Sezen Aksu & Tupac Shakur - Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam — Sezen Aksu & Tupac Shakur (5:01) Nebi Demir & Murat Boz — Kalamam ArkadaĂľ Git - Nebi Demir & Murat Boz — Kalamam ArkadaĂľ Git (3:04) Neden Dönmesin — Bergen - Neden Dönmesin — Bergen (3:35) Neden Yoksun YanĂ˝mda — Dilan ErgĂĽn - Neden Yoksun YanĂ˝mda — Dilan ErgĂĽn (2:50) Nerdeler Osman — LvbelC5 - Nerdeler Osman — LvbelC5 (2:28) Nerdesin — Hande Ăśnsal - Nerdesin — Hande Ăśnsal (2:39) Dertler Derya OlmuĂľ — Nesrin Kopuz - Dertler Derya OlmuĂľ — Nesrin Kopuz (3:37) NeĂľet ErtaĂľ & Yasin KeleĂľ — GönĂĽl Daðý - NeĂľet ErtaĂľ & Yasin KeleĂľ — GönĂĽl Daðý (4:05) Neyim OlacaktĂ˝n — Bilal Sonses - Neyim OlacaktĂ˝n — Bilal Sonses (3:17) Neyse — Sagopa Kajmer - Neyse — Sagopa Kajmer (4:47) Ninne Yarim (Evlerinin Ă–nĂĽ Yonca) — Zamiq Memmedov - Ninne Yarim (Evlerinin Ă–nĂĽ Yonca) — Zamiq Memmedov (3:55) Niran Ăśnsal — Haktan - Niran Ăśnsal — Haktan (4:55) Nur Cennet — YĂ˝kĂ˝lsĂ˝n DĂĽnya - Nur Cennet — YĂ˝kĂ˝lsĂ˝n DĂĽnya (3:30) Oh Oh — Tuðba Yurt - Oh Oh — Tuðba Yurt (3:25) Olacak Olacak — Maral Ibragimova - Olacak Olacak — Maral Ibragimova (3:37) Olanlar Oldu — Bana Ajda Pekkan - Olanlar Oldu — Bana Ajda Pekkan (3:13) Olmaz Dostum — Seden GĂĽrel & Afe Project - Olmaz Dostum — Seden GĂĽrel & Afe Project (3:14) Olmaz Olmaz Bu Ýþ Olamaz — Irmak ArĂ˝cĂ˝ - Olmaz Olmaz Bu Ýþ Olamaz — Irmak ArĂ˝cĂ˝ (3:25) Olsun Olsun — Þöhret Memmedov - Olsun Olsun — Þöhret Memmedov (3:20) On Numara — Aysu Baceoðlu - On Numara — Aysu Baceoðlu (3:26) Ona Göre — Nigar Muharrem - Ona Göre — Nigar Muharrem (2:59) Ona Söyle — Dilanur ĂžentĂĽrk - Ona Söyle — Dilanur ĂžentĂĽrk (3:13) Operasyon MĂĽziði — Kurtlar Vadisi Pusu - Operasyon MĂĽziði — Kurtlar Vadisi Pusu (3:33) Oy AtlĂ˝ya AtlĂ˝ya — ZĂĽleyha - Oy AtlĂ˝ya AtlĂ˝ya — ZĂĽleyha (2:56) Oyna Oyna — Hande Ăśnsal - Oyna Oyna — Hande Ăśnsal (2:50) Ozan Doðulu & Sezen Aksu — Gidiyorum - Ozan Doðulu & Sezen Aksu — Gidiyorum (5:43) Ă–mrĂĽmĂĽn Geri KalanĂ˝ — Berkay - Ă–mrĂĽmĂĽn Geri KalanĂ˝ — Berkay (4:00) Ă–pĂĽcem — Simge - Ă–pĂĽcem — Simge (4:30) Ă–ykĂĽ GĂĽrman & Berk — Evlerinin Ă–nĂĽ BoyalĂ˝ Direk - Ă–ykĂĽ GĂĽrman & Berk — Evlerinin Ă–nĂĽ BoyalĂ˝ Direk (3:08) PĂ˝nar SĂĽer — Sana Bir Ăžey OlmasĂ˝n - PĂ˝nar SĂĽer — Sana Bir Ăžey OlmasĂ˝n (3:23) Pusu — Gökhan KĂ˝rdar & Kejoo Beats - Pusu — Gökhan KĂ˝rdar & Kejoo Beats (2:40) Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet - Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet (4:12) Reynmen ── Derdim Olsun - Reynmen ── Derdim Olsun (3:12) SabahcĂ˝ Kahvesi — Ferdi Tayfur - SabahcĂ˝ Kahvesi — Ferdi Tayfur.mp3 (4:00) Sagopa Kajmer & Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Yalan - Sagopa Kajmer & Ăťbrahim TatlĂ˝ses — Yalan (2:46) Salla — Canbay & Wolker & Blok3 & Ati242 & ElMusto - Salla — Canbay & Wolker & Blok3 & Ati242 & ElMusto (2:30) Samsak Döveci — Elif Buse Doðan - Samsak Döveci — Elif Buse Doðan (2:50) Sana BirĂľey OlmasĂ˝n — Dilruba YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m - Sana BirĂľey OlmasĂ˝n — Dilruba YĂ˝ldĂ˝rĂ˝m (4:02) Sanane Be — Ziynet Sali - Sanane Be — Ziynet Sali (3:10) Sancak — Korkma Söyle - Sancak — Korkma Söyle (2:40) Sanma Geri Dönerim — Gökçe KĂ˝rgĂ˝z - Sanma Geri Dönerim — Gökçe KĂ˝rgĂ˝z (4:09) SarhoĂľ — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - SarhoĂľ — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (2:50) Sarvar Pro & Aysel Yakupoðlu — Leyla Mecnun AĂľk GörsĂĽn - Sarvar Pro & Aysel Yakupoðlu — Leyla Mecnun AĂľk GörsĂĽn (2:59) Satmýþým|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz - Satmýþým|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz (3:33) Seda Bakan — AĂľkĂ˝n Kanunu - Seda Bakan — AĂľkĂ˝n Kanunu (2:43) Seda Tripkolic — Ne Olur Gitme - Seda Tripkolic — Ne Olur Gitme (3:08) Sefa Topsakal — GĂĽn Gelir - Sefa Topsakal — GĂĽn Gelir (2:48) Selim GĂĽlgören — Cennet - Selim GĂĽlgören — Cennet (4:13) Semicenk — Unutmak Ă–yle Kolay MĂ˝ SandĂ˝n - Semicenk — Unutmak Ă–yle Kolay MĂ˝ SandĂ˝n (2:14) Sen BaĂľkasĂ˝n — Tarkan - Sen BaĂľkasĂ˝n — Tarkan (3:45) Sen De Biliyorsun — Gamze Ă–kten - Sen De Biliyorsun — Gamze Ă–kten (5:26) Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali - Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali (4:50) Sen Oyna Dilber — Ceza - Sen Oyna Dilber — Ceza (2:53) Sende Sev — MĂĽjde - Sende Sev — MĂĽjde (3:12) Senden HatĂ˝ra — Kerim Araz & Sevgim YĂ˝lmaz - Senden HatĂ˝ra — Kerim Araz & Sevgim YĂ˝lmaz (2:41) Seni RĂĽyamda Görsem O GĂĽn Mutlu KalkarĂ˝m — GĂĽllĂĽ - Seni RĂĽyamda Görsem O GĂĽn Mutlu KalkarĂ˝m — GĂĽllĂĽ (3:36) Seni Sever Miydim — Hande Ăśnsal - Seni Sever Miydim — Hande Ăśnsal (3:29) Seni YazdĂ˝m — MĂĽslĂĽm GĂĽrses - Seni YazdĂ˝m — MĂĽslĂĽm GĂĽrses (2:26) SÉ™nin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva - SÉ™nin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva (3:29) Seninle Son Defa — Zehra - Seninle Son Defa — Zehra (2:53) Severek Ă–leceðim — Ebru GĂĽndeĂľ - Severek Ă–leceðim — Ebru GĂĽndeĂľ (3:04) Sevgim YĂ˝lmaz — Bile Bile YandĂ˝ YĂĽreðim - Sevgim YĂ˝lmaz — Bile Bile YandĂ˝ YĂĽreðim (3:52) Sevil Helvin — Dj Tayfun - Sevil Helvin — Dj Tayfun (5:21) SĂ˝la & Muti — SeviĂľmeden UyumayalĂ˝m - SĂ˝la & Muti — SeviĂľmeden UyumayalĂ˝m (2:25) SĂ˝la Ăžahin — Sevdan Ăťle - SĂ˝la Ăžahin — Sevdan Ăťle (3:25) SĂ˝la Ăžahin & Tuðçe Kandemir — Kahverengi Gözlerin - SĂ˝la Ăžahin & Tuðçe Kandemir — Kahverengi Gözlerin (3:21) Simge Akdamar — Kýþ MasalĂ˝ - Simge Akdamar — Kýþ MasalĂ˝ (4:25) Siyam & Ebru YaĂľar — Yoksun - Siyam & Ebru YaĂľar — Yoksun (3:18) Submarine — Lvbel C5 - Submarine — Lvbel C5 (1:43) SĂĽmer EzgĂĽ — ĂťlvanlĂ˝m - SĂĽmer EzgĂĽ — ĂťlvanlĂ˝m (3:30) ĂžarttĂ˝r — Sinan Akçýl & Ferah Zeydan - ĂžarttĂ˝r — Sinan Akçýl & Ferah Zeydan.mp3 (3:00) ÞýmarĂ˝k — Tarkan - ÞýmarĂ˝k — Tarkan (2:29) Tabi GĂĽzelim (TĂĽrkish vs.Greece).mp3 - Tabi GĂĽzelim (TĂĽrkish vs.Greece).mp3 (4:08) Taha Kaya & Kâmuran Akkor — Bir AteĂľe AttĂ˝n Beni - Taha Kaya & Kâmuran Akkor — Bir AteĂľe AttĂ˝n Beni (3:09) TanĂ˝mazsan TanĂ˝ma — HĂĽseyin Kaðýt - TanĂ˝mazsan TanĂ˝ma — HĂĽseyin Kaðýt (2:24) TanrĂ˝m — Ersan Er - TanrĂ˝m — Ersan Er (4:04) TarĂ˝k Ăťster & Elif Buse Doðan — Telli Turnam - TarĂ˝k Ăťster & Elif Buse Doðan — Telli Turnam (4:29) Tarkan — Dudu - Tarkan — Dudu (3:08) Tribin Olurum — Demet Telli & Gökhan KĂĽpeli - Tribin Olurum — Demet Telli & Gökhan KĂĽpeli (3:32) Tuðçe Kandemir — Ýðdeli Yar - Tuðçe Kandemir — Ýðdeli Yar (3:36) Uður YĂ˝lmaz & Ferdi Tayfur — Bana Sor - Uður YĂ˝lmaz & Ferdi Tayfur — Bana Sor (2:58) UnutamadĂ˝m AdĂ˝ni — AnĂ˝l DurmuĂľ - UnutamadĂ˝m AdĂ˝ni — AnĂ˝l DurmuĂľ (4:50) UnutmadĂ˝m Yine BĂĽyĂĽklĂĽk Bende KaldĂ˝ — Merve Ă–zbey - UnutmadĂ˝m Yine BĂĽyĂĽklĂĽk Bende KaldĂ˝ — Merve Ă–zbey (3:28) Unutuverdim — Ăťpek Demir - Unutuverdim — Ăťpek Demir (3:35) UĂľaklĂ˝ BariĂľcan — Vur OynasĂ˝n Tellere - UĂľaklĂ˝ BariĂľcan — Vur OynasĂ˝n Tellere (3:06) Uzi & Deniz Toprak — Hazan Nedir - Uzi & Deniz Toprak — Hazan Nedir (2:29) Vallahi Yalan — Sibel Can - Vallahi Yalan — Sibel Can (2:28) Vay Nene — Deniz Toprak - Vay Nene — Deniz Toprak (3:24) Vazgeçtim — Sezen Aksu - Vazgeçtim — Sezen Aksu (4:11) Vur Oynasin — AnkaralĂ˝ Yasemin - Vur Oynasin — AnkaralĂ˝ Yasemin (2:55) Ya Sen Ya Hiç — Bendeniz - Ya Sen Ya Hiç — Bendeniz (3:46) Yaðmur Yaðar Ăťnceden — Ebrulimuharrem - Yaðmur Yaðar Ăťnceden — Ebrulimuharrem (2:54) Yak Yak — Aleyna Dalveren - Yak Yak — Aleyna Dalveren (2:50) Yakamoz — NazlĂ˝can KĂĽbra - Yakamoz — NazlĂ˝can KĂĽbra (3:18) YakýþýklĂ˝ — Ebru GĂĽndeĂľ - YakýþýklĂ˝ — Ebru GĂĽndeĂľ (2:55) YaktĂ˝m Gemileri — Cevher & Doðu - YaktĂ˝m Gemileri — Cevher & Doðu (3:49) Yalan — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Yalan — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:02) Yalanmýþ — Nur Cennet - Yalanmýþ — Nur Cennet (3:14) Yallah Þöför — Ăťbrahim TatlĂ˝ses - Yallah Þöför — Ăťbrahim TatlĂ˝ses (3:04) ĂťNDĂťRME LĂťNKĂť : MEDĂťAFĂťRE Just a moment... ĂťNDĂťRME LĂťNKĂť : ONE DRĂťVE Microsoft OneDrive VĂťRĂśS TOTAL: VirusTotal MĂĽzikler Remix Versiyon Olduðu Ýçin Telif HakkĂ˝ Söz Konusu Deðildir Konu Site Polisi tarafýndan (09-06-2026 Saat 07:27 PM ) deđiţtirilmiţtir.. |
|||||||||
|
|
|
Site Polisi Kullanicisinin Son 5 Konusu
|
|||||
| Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
Müzik anketleri Ve Muhabbetleri | Site Polisi font> | 0 | 5874 | 12-22-2024 04:18 AM |
|
|
Müzik anketleri Ve Muhabbetleri | Site Polisi font> | 0 | 45773 | 09-16-2022 03:31 PM |
|
|
Müzik anketleri Ve Muhabbetleri | Site Polisi font> | 0 | 32466 | 05-12-2022 09:20 PM |
![]() |
| Etiketler |
| bana, bir, ebru, ibrahim, tatlă˝ses |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Konu Okunma Sayisi : 1
|
|
| Site Polisi font> |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarý |
|
Kuruluţ : 2021 SohbetDostu Forum" her hakký saklýdýr. SohbetDostu-Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaţýlýr. |
YASAL UYARI : Ýçerik sađlayacý paylaţým sitelerinden biri olan sohbetdostu forum Adresimizde 5651 Sayýlý Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nýn 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERÝMÝZ yaptýklarý paylaţýmlardan sorumludur. sohbetdostu forum hakkýnda yapýlacak tüm hukuksal Ţikayetler, Yöneticilerimiz ile iletiţime geçilmesi yada iletiţim formunu doldurulmasý halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbetdostu forum yönetimi olarak tarafýmýzdan gereken iţlemler yapýlacak ve size dönüţ sađlanacaktýr.
|