|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
09-16-2022, 03:31 PM | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 2
Þube: Konya Þubesi Ýliþki Durumu: Ýliþkisi Yok
Ruh Hali:
Tuttuðu Takým:
Level: 1 [] Paylaþým: 0 / 0 Teþekkürler: 0 2 Mesajýna 2 Kere Teþekkür Edildi REP Gücü : 3
REP Puaný : 10
REP Seviyesi :
|
Tek Baþýnýza Otururken Uzaklara Dalýp Dinleyebileceðiniz Türkçe Slow Þarkýlar
Ay Parçasý — Buray - Ay Parçasý — Buray (3:49) Zor Sevdiðimden — Sýla - Zor Sevdiðimden — Sýla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastýk — Unutursun - Zeynep Bastýk — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oður - Zeynebim — Erkan Oður (5:44) Zar — Tuðba Özerk - Zar — Tuðba Özerk (3:12) Zakkum — Hatýran Yeter - Zakkum — Hatýran Yeter (3:45) Yüreðime Ektim Seni — Fatih Kýsaparmak - Yüreðime Ektim Seni — Fatih Kýsaparmak (3:57) Yüreðimden Tut — Eylem Aktaþ - Yüreðimden Tut — Eylem Aktaþ (4:40) Yüreðim Meskendir Aþka — Þahsenem - Yüreðim Meskendir Aþka — Þahsenem (4:55) Yuragim Pora — Shohsanam - Yuragim Pora — Shohsanam (4:18) Yor-Yor — Ozoda Nursaidova - Yor-Yor — Ozoda Nursaidova (4:10) Yoruldum — Sýla - Yoruldum — Sýla (3:39) Yoruldum — Grup Yaðmur - Yoruldum — Grup Yaðmur (4:06) Yok Yok — Feride Hilal Akýn - Yok Yok — Feride Hilal Akýn (3:04) Yýllarým Gitti — Ayten Rasul - Yýllarým Gitti — Ayten Rasul (2:58) Yýldýz Gözlüm — Uður Arslan & Yýldýz Tilbe - Yýldýz Gözlüm — Uður Arslan & Yýldýz Tilbe (4:00) Yýkýlsýn Dünya — Yakup Ekin - Yýkýlsýn Dünya — Yakup Ekin (4:45) Yetinmeyi Bilir Misin — Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin — Sezen Aksu (2:40) Yerin Dolmaz — Cüneyt Çakým - Yerin Dolmaz — Cüneyt Çakým .mp3 (3:24) Yelkovan — Tuðçe Kandemir - Yelkovan — Tuðçe Kandemir (3:55) Yavuz Bingöl — Ela Gözlüm - Yavuz Bingöl — Ela Gözlüm (2:40) Yatsýn Yanýma — Gülden Mutlu - Yatsýn Yanýma — Gülden Mutlu.mp3 (3:24) Yaþ — Elif Buse Doðan - Yaþ — Elif Buse Doðan (2:44) Yasaklarda — Cevdet Baðca - Yasaklarda — Cevdet Baðca (5:27) Yarim Yarim — Volkan Konak - Yarim Yarim — Volkan Konak (4:22) Yarim Gezdiðin Yola Bakarým — Aysel Yakupoðlu - Yarim Gezdiðin Yola Bakarým — Aysel Yakupoðlu (3:27) Yarým Býraktýn — Cem Yýldýz & Adile Yadýrgý - Yarým Býraktýn — Cem Yýldýz & Adile Yadýrgý (3:16) Yarim — Devrim Kaya Gürenç & Yücel Arzen - Yarim — Devrim Kaya Gürenç & Yücel Arzen (2:58) Yare Gidin Turnalar — Necdet Kaya - Yare Gidin Turnalar — Necdet Kaya (4:15) Yare El Deðdi — Yasin Aydýn - Yare El Deðdi — Yasin Aydýn (4:02) Yaramýzda Kalsýn — Merve Özbey - Yaramýzda Kalsýn — Merve Özbey (4:04) Yaralý Gülüm — Umut Mürare - Yaralý Gülüm — Umut Mürare (6:29) Yaralý — Bengü - Yaralý — Bengü.mp3 (3:49) Yara Korkomaz — Mühür - Yara Korkomaz — Mühür (3:14) Yara Bende — Sýla - Yara Bende — Sýla (3:55) Yapamam — Ravi Ýncigöz - Yapamam — Ravi Ýncigöz (3:51) Yansýn Ýstanbul — Sezen Aksu - Yansýn Ýstanbul — Sezen Aksu (3:19) Yanmadýn Mý — Aysel Yakupoðlu - Yanmadýn Mý — Aysel Yakupoðlu (3:56) Yanlýþýmsan — Aytən Rasul - Yanlýþýmsan — Aytən Rasul (3:14) Yanlýþýmsan — Ayten Rasul - Yanlýþýmsan — Ayten Rasul (3:14) Yanlýþ — Tuðçe Kandemir - Yanlýþ — Tuðçe Kandemir (3:40) Yanýmda Sen Olmayýnca — Kývýrcýk Ali - Yanýmda Sen Olmayýnca — Kývýrcýk Ali .mp3 (4:20) Yangýn Var — Halil Sezai - Yangýn Var — Halil Sezai (4:07) Yandým — Zara & Ibrahim Erkal - Yandým — Zara & Ibrahim Erkal (4:55) Yanarým — Ýnci Mercan - Yanarým — Ýnci Mercan (3:07) Yanan Ateþi Söndürdük — Demet Akalýn - Yanan Ateþi Söndürdük — Demet Akalýn.mp3 (4:24) Yalnýzlýðýn Þarkýsý — Abdulbaki Kömür - Yalnýzlýðýn Þarkýsý — Abdulbaki Kömür (6:25) Yalnýz Çiçek — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman - Yalnýz Çiçek — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman (3:46) Yalnýz Baþýna — Simge - Yalnýz Baþýna — Simge (3:10) Yalanlar — Sura Ýskəndərli - Yalanlar — Sura Ýskəndərli (3:36) Yaðmurum — Onur Mete - Yaðmurum — Onur Mete.mp3 (5:27) Yaðmurlar Canýmý Alsýn — Ýntizar - Yaðmurlar Canýmý Alsýn — Ýntizar (4:49) Yaðmur Yüreklim — Onur Akýn - Yaðmur Yüreklim — Onur Akýn (4:45) Yaðmur Aðlýyor — Xumar Qedimova & Mustafa Ceceli - Yaðmur Aðlýyor — Xumar Qedimova & Mustafa Ceceli (4:24) Yaðmur — Sinem - Yaðmur — Sinem (4:49) Yadymda — Gozel Annamuhammedowa & Guljahan B. - Yadymda — Gozel Annamuhammedowa & Guljahan B. (3:19) Vurulmuþum — Cinare Melikzade & Mustafa Ceceli - Vurulmuþum — Cinare Melikzade & Mustafa Ceceli (4:04) Vuracak — Merve Özbey - Vuracak — Merve Özbey (3:45) Vur Gitsin Beni — Zara - Vur Gitsin Beni — Zara (4:55) Vefasýz — Soner Arýca - Vefasýz — Soner Arýca (5:00) Vefasýz — Ayda - Vefasýz — Ayda (2:53) Vefasý Eksik Yarim — Ferhat Göçer - Vefasý Eksik Yarim — Ferhat Göçer (3:40) Veda Gecesi — Emir - Veda Gecesi — Emir (3:15) Veda — Ýmera - Veda — Ýmera (3:51) Vazgeçtim — Ýmera - Vazgeçtim — Ýmera (4:27) Vazgeç Gönül — Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül — Zeynep Dizdar.mp3 (4:48) Vay Yenəmi Kədər — Nahide Babashli - Vay Yenəmi Kədər — Nahide Babashli (2:03) Üzüm — Ferhat Göçer - Üzüm — Ferhat Göçer (3:18) Üzülürsün — Hilal Cebeci & Doðuþ - Üzülürsün — Hilal Cebeci & Doðuþ (4:00) Üflediler Söndüm — Olgun Þimþek - Üflediler Söndüm — Olgun Þimþek.mp3 (3:28) Uzaklarýn Türküsü — Özlem Özdil - Uzaklarýn Türküsü — Özlem Özdil (4:10) Uzak Gelecek — Kahraman Deniz - Uzak Gelecek — Kahraman Deniz (3:58) Uykum Firari — Ýntizar - Uykum Firari — Ýntizar.mp3 (4:17) Uyanma Uyu — Selim Gülgören - Uyanma Uyu — Selim Gülgören (4:10) Unuturum Elbet — Rafet El Roman & Derya - Unuturum Elbet — Rafet El Roman & Derya (3:34) Unutursun Diye — Muazzez Ersoy - Unutursun Diye — Muazzez Ersoy.mp3 (5:25) Unutulmaz — Mirkelam - Unutulmaz — Mirkelam (3:24) Unuttum Eski Günleri — Reihan Angelova - Unuttum Eski Günleri — Reihan Angelova (3:56) Unutmuþ Çoktan — Ferhat Göçer - Unutmuþ Çoktan — Ferhat Göçer (4:03) Unutmak Ýstiyorum — Ufuk Çalýþkan - Unutmak Ýstiyorum — Ufuk Çalýþkan (3:59) Unutmadým — Kolpa & Yaprak Çamlýca - Unutmadým — Kolpa & Yaprak Çamlýca (3:19) Unutamam Seni — Ahmet Kaya - Unutamam Seni — Ahmet Kaya.mp3 (3:53) Unutamam Dedin — Gülden Mutlu - Unutamam Dedin — Gülden Mutlu.mp3 (4:00) Unutamam — Yakup Ekin - Unutamam — Yakup Ekin (5:09) Unutamam — Cankan - Unutamam — Cankan (5:48) Unutamadým — Barýþ Manço - Unutamadým — Barýþ Manço.mp3 (4:01) Unut Beni — Gece Yolcularý - Unut Beni — Gece Yolcularý (4:51) Unut Beni — Bengü - Unut Beni — Bengü.mp3 (5:10) Unut — Lara - Unut — Lara (4:59) Tükendim — Ýmera - Tükendim — Ýmera (3:53) Tut Elimden — Zeynep Asya - Tut Elimden — Zeynep Asya (3:46) Turnalara Tutun Da Gel — Yavuz Bingöl - Turnalara Tutun Da Gel — Yavuz Bingöl (4:35) Tuðçe Kandemir — Bu Benim Öyküm - Tuðçe Kandemir — Bu Benim Öyküm (3:09) Toz — Emre Kaya - Toz — Emre Kaya (4:29) Tiryakinim — Nahide Babashli - Tiryakinim — Nahide Babashli (3:40) Teþekkür Ederim — Emre Kaya - Teþekkür Ederim — Emre Kaya (3:57) Tenlerin Seçimi — Mustafa Ceceli - Tenlerin Seçimi — Mustafa Ceceli (4:24) Tek Seni Sevirem — Ayaz Qasimov - Tek Seni Sevirem — Ayaz Qasimov (2:48) Tarihe Gömdüm — Selim Gülgören - Tarihe Gömdüm — Selim Gülgören (4:15) Tarifi Zor — Aysel Yakupoðlu - Tarifi Zor — Aysel Yakupoðlu (3:56) Þu Karþýki Daðda Kar Var Duman Yok — Ahuzar - Þu Karþýki Daðda Kar Var Duman Yok — Ahuzar (4:35) Þimdi Uzaklardasýn — Cemali - Þimdi Uzaklardasýn — Cemali (4:57) Þehrin Yolu — Feride Hilal Akýn & Ýlyas Yalçýntaþ - Þehrin Yolu — Feride Hilal Akýn & Ýlyas Yalçýntaþ (3:28) Gözyaþlarým Anlatýr — Þahsenem - Gözyaþlarým Anlatýr — Þahsenem (4:39) Sura Ýskəndərli — Gönül Daðý - Sura Ýskəndərli — Gönül Daðý (4:22) Su Gibi Gözlerin — Ýntizar - Su Gibi Gözlerin — Ýntizar (2:53) Söz Vermiþtik — Ceylan Koynat & Bahtiyar Özdemir - Söz Vermiþtik — Ceylan Koynat & Bahtiyar Özdemir (3:56) Söyleyemedim ➖ Nahide Babashli - Söyleyemedim ➖ Nahide Babashli (4:01) Söylenmemiþ Sözler — Aslý Güngör - Söylenmemiþ Sözler — Aslý Güngör (4:45) Söyle — Seksendört - Söyle — Seksendört (3:18) Söyle — Ece Mumay Sönmüyor Ateþimiz — Ozan Sonsuzluða — Gökhan Güneþ Sonbahar — Halil Sezai Son Sözüm — Ahuzar Son Öpücük — Aslý Güngör Son Elvedam — Elif Özay & Karisyan Son Bir Kez — Ekin Uzunlar Sol Yaným — Merve Yavuz Sýrýlsýklam — Ýbrahim Erkal Simge — Üzülmedin Mi Simge — Kal Benim Ýçin Sýla & Hüsnü Þenlendirici — Vur Kadehi Ustam Sýkýldým Kafamda Farklý Farklý Düþünce (Bana Bir Masal Anlat) — Carty Sigaramýn Dumaný Sen — Nigar Muharrem Sibel Pamuk — Sen Ve Ben Sezenler Olmuþ — Grup Yorum Sezen Aksu — Belalým Sevmemeliyiz — Sena Þener Seviyorum Seni — Onur Akýn Seviyorum Seni — Filiz Seviþmeden Uyumayalým — Sýla Sevil & Sevinc & Aliþahin — Tarifi Zor Sevgilim — Mustafa Ceceli Sevgi Dolu Dünyamýz — Sura Ýskəndərli Sevenler Gece Ölür — Murat Kurþun Sevduðum — Marsis Sevdiyim Adam — Sevil & Sevinç Sevdanýn Rengi — Özcan Deniz Sevdanýn Külleri — Bizim Gönül Sevdan Ýle — Gaye Aksu Sevda Sokaðý — Ýbrahim Sadri Sevda Deðil — Aylin Livaneli Sevda Deðil — Züleyha Ortak Sevda (Orjinal Plak Kayýt) — Nükhet Duru Sevda — Olmasa Mektubun Sev Biraz — Bendeniz & Harun Kolçak Sensizlik — Nigar Muharrem Sensiz Olamam — Ýntizar Sensiz Kaldým — Hülya Avþar Seni Yazdým Kalbime — Zara Seni Seviyorum — Rafet El Roman & Sinem Seni Seviyorum — Ýlayda Seni Seviyorum — Fatih Kýsaparmak & Þebnem Kýsaparmak Seni Severdim — Yýldýz Usmonova & Yaþar Seni Çok Sevmiþtim — Ýlayda Seni Çok Seviyorum — Akýn Seni Çok Özledim — Cihan Güçlü Seni Ben Unutmak Ýstemedimki — Öyku Gürman Senden Sonra — Rafet El Roman Senden Öðrendim — Funda Arar Sende Takýlý Kaldý Gönlüm — Volkan Kunt Sende Kaldý Yüreðim — Bilal Sonses & Derya Bedavacý Sen Sevda Mýsýn — Buray Sen Rüzgar Ben de Yaprak — Hülya Polat Sen Benimsin Ben Seninim — Burcu Güneþ Sen Aldýrma — Ýbrahim Erkal Selda Baðcan — Öyle Bir Yerdeyim Ki Seher Yýldýzý — Arif Sað & Belkýs Akkale Sebebim — Demet Akalýn Sebebi Sensin — Deniz Toprak & Resul Dindar Sazým — Aysel Yakupoðlu Saydým — Nahide Babashli Sarýl Bana — Öykü Gürman & Resul Dindar Sarýl Bana — Deniz Toprak Sarý Laleler — M.F.Ö Sanki — Bengü & Hakan Altun Sancý — Bahadýr Tatlýöz & Enbe Orkestrasý & Pýnar Süer Sana Helal Olsun — Zeynep Ýlkgün - Sana Helal Olsun — Zeynep Ýlkgün (3:26) Sana Güvenmiyorum — Nilüfer Örer Sana Bir Þey Olmasýn — Yonca Lodi Sakýn Ha — Naþide Göktürk Sagopa Kajmer & Bergen — Affetmem Rüzgar — Vasiliki Papageorgiou & Ýlhan Þeþen Rüzgar — Aysel Yakupoðlu Rüya — Ziynet Sali Rüya — Gökhan Türkmen Rubato — Bir Gönül Sayfasý Renat Sobirov & Keydi — Gizli Aþk Razdeleni — Rayna & Magapasa Piþmaným — Asya Pýnar Hazel — Yüreðim Meskendir Aþka Paramparça — Halil Sezai & Ömür Gedik Pamela — Kal Benim Ýçin Özledim Onu — Sýla Özledim — Murat Boz Öyle Bir Yerdeyim Ki — Neslihan Ömrüm — Ziynet Sali Ölürüm Hasretinle — Seksendört Ölümüne Sevmiþim — Yaðmur Ölümdən Baþqasý Yalan — Nahide Babashli Oy Gülüm — Kývýrcýk Ali & Arzu Þahin Oy Beni Vurun Vurun ➖ Öykü Gürman Olsun Be Gülüm — Ýnci Mercan Olmuyor — Oðuz Berkay Fidan & Murat Boz Olmazsan Olmaz — Güliz Ayla O Bu Gece Gelecek — Þahsenem Nurettin Rençber — Aðlama Yar Nur Cennet — Sönmüyor Ateþimiz Nihat Adlim & Gamze Þengül — Dayan Yüreðim Nigar Muharrem — Talo (Karadeniz Mashup) Neslihan — Sevemedim Karagözlüm Neredesin Sen — Eser Eyüboðlu & Pelin Orhuner Neler Oluyor Bize — Elena Kryuchkova Ne Yandasýn — Ýmera Ne Fayda — Þahsenem Ne Desem — Gitarcý Nasýl Öðrendin Unutmayý — Kolpa Nalan Altýnörs — Biz Ayrýlamayýz Nalan — Yaralandým Nahide Babashli — Bu Akþam Ölürüm Myrat Owezow & Myahri — Gül Ki Sevgilim Mühürlü Kaderim — Nev Mühür — Irmak Arýcý & Mustafa Ceceli Mutluluk Duasý — Mustafa Güngece & Sinem Mutlu Ol Yeter — Buse Türker Mustafa Ceceli — Sana Deðer Musa Eroðlu & Cem Adrian — Yolun Sonu Görünüyor Murat Dalkýlýç — Sevdanýn Tadý Mor Salkýmlý Sokak — Öykü Gürman Mona Rosa — Selçuk Küpçük Metiner — Gördüðüme Sevindim Merve Yavuz — Yüreðime Ektim Seni Merve Ýlçi — Farzet Merve Deniz ── Sen Aðlama Mendilimin Ucuna Sakýz Baðladým — Ahuzar Melis Aydýn — Sen Sevda Mýsýn Mecnun — Deniz Toprak Maðusa Limaný — Grup abdal Lüzumsuz Savaþ — Murat Dalkýlýç Leyli Leyli — Sibel Pamuk Leyli Leyli — Hüseyin Öksüz Küskün Yollar — Özlem Özdil Kül Oldum — Öykü Gürman Kül — Merve Özbey Kurtuldum — Zara Kurþuni — Gülben Ergen Kurþun — Cüneyt Tek Kördüðüm — Ceren Cennet Kömür Gözlüm — Arzu Koyu Kahverengi — Fundyy Korkuyorum — Sefa Topsakal Korkuyorum — Harun Kolçak & Zara Koray Avcý — Yanýmda Sen Olmayýnca Kopamýyorum Senden ── Sura Ýskəndərli Kop Gel Günahlarýdan — Deniz Seki Konuþsana Birtanem — Ýpek Demir & Mert Demir Konuþamýyorum — Nilgül Kýyamadým Ýkimize — Murat Dalkýlýç Kýþ Masalý — Adem Gümüþkaya Kim Dokunduysa Sana — Emre Aydýn Kerim — Yanýldým Kendim Ettim Kendim Buldum — Cansu Koç & Murat Göðebakan Kenar Süsü — Sýla Keklik Gibi — Melek Mosso Kâzým Koyuncu — Didou Nana Kaybolan Yýllar — Sezen Aksu Katran Kara — Deniz Toprak Karar Bize Ait — Meyra & Burak Kut Karanfil — Merve Deniz Karagümrük Yaniyor — Uður Arslan Karagözlüm Ölesim Var — Öykü Gürman Kara Tren — Orhan Hakalmaz Kanto (Bana Bir Koca Lazým) — Ezginin Günlüðü Kalp Yolu — Kürþat Zengin Kalp Kalbe Karþý — Aslý Güngör Kalbine Sürgün — Rafet El Roman & Ezo Kalbimin Tek Sahibine — Ýrem Derici Kalbime Gömerim — Gökçe Kýrgýz Kalamam Arkadaþ — Murat Boz Kal Sene Kurban — Zara Kal Ölene Kadar — Nigar Muharrem Kahverengi Gozlerin — Muazzez Ersoy Kahretsin — Levent Olgun KADER — Moskape & Simge Akdamar Kaç Kere — Hasibe & Umut Timur Kaç Kadeh Kýrýldý — Zara Kabahat Seni Sevende — Göksel Kabahat Bende — Buray Ýzel — Ah Yandým Ýsyan — Halil Sezai Ýstanbul Aðlýyor — Gülay Irmak Arýcý — Gece Gibi Gönlün Ýpek Demir & Mert Demir ── Baþýmýn Tatlý Belasý Ýntihaþk — Feride Hilal Akýn Ýmkansýz Aþk — Öykü Gürman Ýmkansýz Aþk — Feride Hilal Akýn & Onur Baytan & Halil Ýbrahim Kurum Ýmkansýz — Cem Yýldýz Ýlyas Yalçýntaþ — Farzet Ýlk Pazar — Elvan Günaydýn Ýlan-ý Aþk — Kutsi Ýki Keklik & Dere Geliyor Dere — Doða Ýçin Çal Ýki Kadýn Bir Adam ── Öykü Gürman Ýki Aþýk — Ersay Üner Ýki Alyans — Yücel Arzen & Devrim Gürenç Ýçimden Gelmiyor — Bilal Sonses & Bengü Ýçimdeki Sen — Bilal Sonses & Tuðçe Kandemir Ýçimdeki — Sen Bilal Sonses & Tuðçe Kandemir Hüzün — Gece Yolcularý Hüsran — Mustafa Ceceli HOÞGELDÝN — Sezen Aksu Hoþçakal — Kâzým Koyuncu Hoþ Seda — Mikail Hiç Sevmedim — Neslihan Həyat Aðlattý Beni — Nahide Babashli Hey Sana Diyorum — Serdem Coþkun Hesret Negmesi — Nigar Muharrem Herþeye Raðmen — Sima Sarýkaya Herþey Güzel Olacak — Ziynet Sali Herþey Bitmedi, Bitemez — Rana Alagöz Her Yer Karanlýk — Günay Aksoy Helal Et — Niran Ünsal Hazan Nedir — Deniz Toprak Haydi Söyle — Sapir Saban Hayallerim Hayal Oldu — Deniz Seki Hayalet Sevgilim — Ýrem Hatýram Olsun ── Rubato & Buray Hata — Sezen Aksu Hastane Önünde Ýncir Aðacý — Zara Hastalýkta Saðlýkta — Mustafa Ceceli Haram Geceler — Sahar Haddadi Hani Bizim Sevdamýz — Merve Özbey Hançer — Sibel Can & Kenan Doðulu Halil Sezai — Paramparça Haktan — Niran Ünsal Haketmedim Seni — Soner & Rüveyda & Ayberk Hadi Yarim — Aslý Þahin Hadi Sar Beni Kalbine — Dilek Doðan Hadi Çýk Gel — Aysel Yakupoðlu Habaryn Yok — Sohbet Jumayew Gün Olur Beni Unutusan — Sancak Gün Gelir — Merve Yavuz Gülüþün Bana Güneþ Olsun — Osman Deðirmenci Gülün Soldu Mu — Selim Gülgören Gülüm Soldu — Elif Buse Doðan Gülüm — Berkay Gülü Soldurmam — Tuðçe Kandemir Gülþen Kutlu — Unutursun Mihribaným Güllerim Soldu — Günce Gülden Mutlu — Unutamam Dedin Gülçin Ergül — Ýkimize Birden Gülay — Sezenler Olmuþ Gül Senin Tenin — Bora Duran Gül Beyaz Gül — Ümit Sayýn Gül Bahçesi — Hale Yamaner Gurursuz Aþýk — Eylo Gurur Benim Neyime — Kolpa Gözyaþlarým Anlatýr ➖ Zeynep Bastýk Gözlerin Hala Benim Mi — Sema Gözlerimi Kapatsam — Feride Hilal Akýn Gözlerimde Gece Oldu — Ebru Yaþar Gözleri Varya — Seda Tripkolic Gözler Kalbin Aynasýdýr — Emel Sayýn Götür Beni Gittigin Yere — Preslava Görmüþhem Sevmiþhem — Agadadash Agayev Gördüðüme Sevindim — Ýlhan Þeþen Gönül Daðý — Neþet Ertaþ Gönlümün Gözdesi — Fundyy Gönlüm Daðlarda — Özlem Özdil Gökhan Türkmen — Dön Gökçe — Her Þey Bitmedi Bitemez Gökçe — Anladým Ki Gittin Gideli — Grup Çýðlýk Gitme Seviyorum — Harun Kolçak Gitme Kal Bu Gönlümde — Mc ToLgahan & ZorbeLa Gitme Dur — Ýpek Demir & Mert Demir Gitme Dur — Grup As Gitme — Neslihan Gitme — Gülçin Ergül Gitme — Fatih Erkoç Git — Ýrem Gidesim Geldi — Tuðba Özerk Giderken — Soner Arýca Giderim — Ahmet Kaya Giden Günlerim Oldu — Gülben Ergen & Oðuzhan Koç Gidebildiðin Yerdeyim — Fundyy Geri Gelmez — Ýlayda Geri Dön — Ömür Gedik & Milad Gelevera Deresi — Kâzým Koyuncu & Þevval Sam Gelen Seni Soruyor — Bengü Gel Sevduðum — Elif Buse Doðan Gel Hayalim — Nigar Muharrem Gel Gönül — Yasemin Göksu Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel — Melis Aydýn Gel Etme — Grup Düþ Gel Çarem — Gülþen Gel Al Anýlarýný — Levent Dörter Geçmez Yara — Funda Arar Gech Gownum — Gozel Annamuhammedowa Geceler Suskun — Onur Koç Gece Ýnmeden — Orçun Karamuk Gece Ay Þahit — Sibel Sezal Gamsýz Hayat — Candan Erçetin Funda Biran & Cafer Nazlýbaþ ➖ Aklýmda Bir Tek Sen Varsýn Fon Müziði — Elif Dedim Film Metni — Çaðrý Ferhat Göçer — Gül Ki Farzet — Nalan Fahriye Evcen & Burak Özçivit — Hasretinle Yandý Gönlüm (Aþk Sana Benzer) Eziz Dostum — Melza Burcu Ýnce Ezgi Köker — Fikrimin Ýnce Gülü Ezel — Ýmera Eylem Aktaþ — Bir Fýrtýna Tuttu Bizi Ex Love — Esra Kahraman Evlerinin Önü Yonca — Nermine Memedova & Sinan Seid Esra Öztürk — Ellerini Çekip Benden Esmesun Ayruluk — Yudum Esma — Neslihan Eser Eyüboðlu & Ezgi Eyüboðlu — Elif Dedim Es — Mustafa Ceceli Erkan Oður — Divane Aþýk Gibi Ender Balkýr — Beyaz Giyme Toz Olur En Doðru Zaman — Sýla Emri Olur — Mustafa Cihat Emre Pehlivanlar — Komar Aðacý Emir Can Ýðrek — Nalan Emi — Yýldýz Tilbe Emel Sayýn — Duydum Ki Unutmuþsun Ellerini Çekip Benden — Gülay Elif Dedim — Zara Eli Turkoglu — Kutupta Yaz Gibi Ekrem Düzgünoðlu & Zara — Bir Fýrtýna Tuttu Bizi Efil Efil — Bahar Eden Bulur — Bilal Sonses Eda Baba — Her Þey Seninle Güzel Ecel Olsam — Kibariye Ece Mumay — Vazgeç Gönül Düþün Ki — Sancak Düþtüysek Kalkarýz — Yonca Lodi Düþler Ülkesinin Gelgit Akýllýsý — Ýrem Derici Duygun — Sen Olmasan Duydum'ki Bensiz Yaralý Gibisin — Harun & Yaver Durum Leyla — Ayþegül Aldinç & Gökhan Türkmen Dua ── Aysel Yakupoðlu Dönmelisin — Þebnem Kýsaparmak Dönmelisin — Ýzel & Çelik & Ercan Dönebilsem — Tuðçe Tayfur Dön Desem — Ceylan Koynat Dön — Gökhan Türkmen Dost Bulamadým — Ýbrahim Þiyar Doldum Dolana Kadar — Mehmet Akyýldýz Diz Dize — Deniz Toprak Dilini Kana Bulama — Uður Iþýlak Desem Ki — Aslý Kökçe Derya Uluð & Emrah Karaduman — Sürgün Aþkýmýz Dertli Dertli — Kanun Yýldýrým & Ömer Topçu Derdim Olsun — Reynmen Deniz Toprak — Sen Benden Gittin Gideli Deniz Toprak — Deðme Felek Deniz Tekin — Ah Bu Þarkýlarýn Gözü Kör Olsun Deniz — Seni Seviyorum Demir Attým — Ebru Gündeþ Demet Akalýn — Hatýram Olsun Demedim Mi — Nigar Muharrem Delikanlým — Yýldýz Tilbe Deli Kan — Melike Þahin Deli Gibi Seviyorum Ulan Seni Deðmesin Ellerimiz — Model Dayanamam — Reihan Angelova Dayanamam — Ceylan Koynat Dayan Yüreðim — Yýldýz Tilbe Dayan Yüreðim — Öykü Gürman Dayan — Kara Dargýn Mahkum (Darýldým) — Gülnur Kaya Daðlarýna Kar Olurum — Bilge Daðlarýn Karý Yetmez — Cem Tuncer & Nail Yurtsever & Selçuk Balcý Daðýnýk Yatak — Ziynet Sali Çöl Yaðmurlarý — Yusuf Meral Çöl Çiçeðim — Gökhan Tepe Çok Sevmek Yasaklanmalý — Sinan Akçýl & Ýrem Derici & Mustafa Ceceli Çok Özlüyorum Seni — Gökhan Tepe Çilem Duman — Yýllar Affetmez Çilekeþ — Zara Çemberimde Gül Oya & Çayeli'nden Öteye — DOÐA ÝÇÝN ÇAL Çekil Git — Murat Ýnce & Naþide Göktürk Çakmak Çakmak — Aylin Livaneli Cihan Mürtezaoðlu & Ceyl'an Ertem — Bana Sor Ciðeri Yakýyor — Nigar Muharrem ChanCé — Avare Ceylan Koynat — Elini Tutmasam Ceyl'an Ertem — Zalým Cevdet Baðca — Aþk Sana Benzer Cesaretin Var Mý Aþka — Gülay Cavid Tagizade — Hercai Canýn Saðolsun — Gülþen Büyük Ýnsan — Gökhan Türkmen Bülbülüm Altýn Kafeste — Nefesh Buz Kýraðý — Edis Burcu — Sorma Buralardan Giderim — Murat Boz Bu Sehir Girdap Gülüm ➖ Kurtlar Vadisi Bu Sana Son Mektubum — Hüner Coþkuner Bu Nasýl Sevda — Tuðçe Tayfur & Taner Þafak Bu Benim Öyküm — Eli Türkoðlu & Tuðçe Kandemir Bu Ayriliq Neden Oldu — Rubabe Muradova Brilliant Dadashova — Bayatilar Bölemedik Dertleri — Merve Yavuz & Ünal Sofuoðlu Boþ Yere — Sýla Boþ Çerçeve — Belkýs Özener Bizim Þarkýmýz — Ferhat Göçer Bitmeyen Sevda — Ýmera Bitmesin — Gökhan Türkmen Biri Var — Bendeniz & Harun Kolçak Bir Tek Seni Sevdim — Uður Iþýlak Bir Tek Seni Sevdim — Burcu Tatlýses Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiþ — 3 Hürel Bir Mana Var Gözlerinde — Zara Bir Kýzýl Goncaya Benzer Dudaðýn — Merve Yavuz Bir Done Bilsem — Sevda Sanaliyeva Bir Daha Yak (Yalancý) — Sura Ýskəndərli Bilmesin O Felek — Sibel Can Bilemedim — Zakkum Bile Bile — Noyan Aksoy & Sevgim Yýlmaz Bilal Sonses & Seda Tripkolic — Sonu Gelmez Bil Oðlum — Esat Kabaklý Beyaz Giyme Toz Olur — Zara Bensiz Yapama — Zehra Gülüç Benim Hikayem — Nahide Babashli Benim Hayatým — Zara Beni Unutma — Selda Baðcan Beni Sana Hapsettin — Eda Berker Beni Çok Sev — Tarkan Beni Benden Alýrsan — Deniz Seki Beni Aldattýn — Asya Ben Yoruldum Hayat — Mümin Sarýkaya Ben Seninle — Halil Kurt Ben Seni Sevduðumi — Kâzým Koyuncu Ben Seni Öyle Sevdim — Ceylan Köse & Yusuf Demirkol Ben Ne Yangýnlar Gordüm — Zakkum Ben Denizde Bir Gemi — Þevval Sam Belkýs Özener — Sevemedim Karagözlüm Belki Üstümüzden Bir Kuþ Geçer — Yüksek Sadakat Batsýn Bu Dünya — 18 Sanatçýnýn Düeti Baþka Biri — Nobat Ödeniýaz & Selbi T. Bana Öyle Bakma — Teoman Bana Bir Düþ Borçlusun — Tuna Kiremitçi & Zara Bahtý Karam — Pelin Bahsetmem Lazým — Güliz Ayla Bahçede Yeþil Çýnar — Rafet El Roman & Ayþe Nur Keskin Bahar Gözlüm (Turnalar) — Yavuz Bingöl Baglaniram — Namiq & Aygun Baglady — Abadan Halmedova Ayten Rasul — Kaybolan Yýllar Aytən Rasul — Gönül Ayrýlmam — Berkay Ayrýlýk Zor — Feride Hilal Akýn & Onur Baytan Ayný Perde — Taner Aydýn Kurtoðlu — Mevsim Bahar Aydýn Kurtoðlu — Kurþun Adres Sormaz Ki Aydilge — Cesaretin Var Mý Aþka Ayçin Asan — Yaþamam Artýk Ay Yüzlüm — Nahide Babashli Ay Ömrüm — Þöhret Memmedov Ay Iþýðý — Koliva & Öykü Gürman Ax Yarê — Sara Ateþle Oynama — Erol Evgin & Sýla Aþk Olsun — Olgun Þimþek Aþk Nereden Nereye — Gripin - Aþk Nereden Nereye — Gripin (4:54) Aþk Kitabý — Nilüfer Aþk Her Þeye Deðer — Aslý Güngör Aþk Haklýyý Seçmiyor — Sera Tokdemir & Mustafa Ceceli Aþýklar Þehri — Selim Gülgören Aslý Hünel — Bir Nefes Ara Beni Lütfen — Feride Hilal Akýn Ansýzýn ➖ Nahide Babashli Anlasana — Nahide Babashli Anýlar Düþtü Peþime — Merve Yavuz Anýl Durmuþ ── Dilek Taþý Anýl Durmuþ — Sensiz Sabah Olmuyor Altan Civelek — Atýn Beni Denizlere Allahum Al Canumi — Nesrin Kopuz Alýþkýn Deðiliz — Ziynet Sali Alýþamadým — Sibel Bilgiç Al Yazmalým — Sibel Pamuk Al Ömrümü — Cevdet Baðca AL FADÝMEM — Eser Eyüboðlu & Ezgi Eyüboðlu Al Ahad — Mustafa Ceceli Akla Zarar — Esin Alp Ah Yandým — Neslihan Aðlayamam — Mehmet Erdem Aðlat Beni — Gülçin Ergül & Harun Kolçak Aðlarým Yana Yana — Merve Yavuz Aðlar Gezerum — Ýmera & Hüseyin Turan Aðlama Yaðmur Gözlüm — Halil Kurt Aðla Yürekli Çocuk — Þahin Aglama Beni Ana — Bilal Hanci Affettim Seni — Gülay Açma Yaram Derindedir — Zara Acýta Acýta — Zakkum Acý Veriyor — Hande Yener Acý Aþk — Ravi Ýncigöz Abadan Halmedova — Dön Gel Bir tanem 90'Larýn Unutulmaz Slow Pop Türkçe Þarkýlarý 14 Bahar — Melih Görgün Yol Ver Daðlar — Arif Sað Taþ Duvarlar — Kýraç - Taþ Duvarlar — Kýraç (4:17) Sen Hiç mi Bahar Görmedin — Ahuzar - Sen Hiç mi Bahar Görmedin — Ahuzar (4:48) Sen Benimsin — Ayfer Vardar - Sen Benimsin — Ayfer Vardar (5:05) Metris — Yýldýz Tilbe - Metris — Yýldýz Tilbe (3:09) Esmer — Ceylan Ertem - Esmer — Ceylan Ertem (3:43) Baðdat — Ayla Çelik & Beyaz - Baðdat — Ayla Çelik & Beyaz (3:48) ÝNDÝRME LÝNKÝ 1: Dosyayı indirin veya tarayıcıyı kurun ÝNDÝRME LÝNKÝ 2 : EN YENİ SLOW MUZİKLER.rar - Google Drive VÝRÜS TOTAL : VirusTotal |
|||||||||
Site Polisi Kullanýcýsýna Bu Mesajý için Teþekkür Edenler: | MeLoDy font> (12-28-2022) |
Site Polisi Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Tek Baþýnýza Otururken Uzaklara Dalýp... | Müzik anketleri Ve Muhabbetleri | Site Polisi font> | 0 | 36123 | 09-16-2022 03:31 PM |
Yýlýn En Çok Dinlenen Hareketli Þarkýlarý... | Müzik anketleri Ve Muhabbetleri | Site Polisi font> | 0 | 25708 | 05-12-2022 09:20 PM |
Etiketler |
beni, bir, sen, seni, zara |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
(View-All) Konu Okunma Sayisi : 2 | |
MeLoDy font>, Site Polisi font> |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarý |
Kuruluþ : 2021 SohbetDostu Forum" her hakký saklýdýr. SohbetDostu-Forum, en iyi Mozilla Firefox ile dolaþýlýr. |
YASAL UYARI : Ýçerik saðlayacý paylaþým sitelerinden biri olan sohbetdostu forum Adresimizde 5651 Sayýlý Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nýn 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERÝMÝZ yaptýklarý paylaþýmlardan sorumludur. sohbetdostu forum hakkýnda yapýlacak tüm hukuksal Þikayetler, Yöneticilerimiz ile iletiþime geçilmesi yada iletiþim formunu doldurulmasý halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbetdostu forum yönetimi olarak tarafýmýzdan gereken iþlemler yapýlacak ve size dönüþ saðlanacaktýr.
|